Op zoek naar een Copywriter

Heb je een vlotte pen en ben je gebeten door (online) communicatie? Zoek je een vaste job waarin je je schrijftalent helemaal kan botvieren? Dan zit je goed bij D’M&S, een full-service reclamebureau uit Brugge met afdelingen in Antwerpen en Brussel. Om ons Brugse team te versterken, zoeken we een enthousiaste copywriter.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je bent een taalvirtuoos die foutloos commerciële teksten schrijft. Je redigeert met flair short & long copy (advertenties, artikels, persberichten, webcontent …). Je beeldtaal is helder, doordacht en origineel. En je voelt je natuurlijk online als een vis in het water. Naast het Nederlands beheers je ook het Engels en het Frans.

Profiel

  • Je houdt van taal en communicatie (je diploma en/of cv zijn daarvan een mooi bewijs).

  • Je hebt een vlotte en verzorgde schrijfstijl.

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kunt plannen en organiseren.

  • Je bent flexibel en in staat om zelfstandig te werken.

  • Je hebt al enige werkervaring.

Wat bieden wij jou aan?

Yes to all? Bij D’M&S hebben we de perfecte job voor een copywriter als jij!

Solliciteer nu online via www.dms.be of stuur je brief en cv naar jobs@dms.be.

Download bijlage(s)

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 juli 2000, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.


 

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz