Flexijobbers Eventique

in Brugge

Eventique is op zoek naar flexijobbers

Bij Eventique geloven we dat evenementen de kracht hebben om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Als toonaangevend evenementenbureau zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde individuen om ons team te versterken. Ben jij op zoek naar een flexijob in de evenementenwereld? Dan ben je bij Eventique aan het juiste adres!

Mogelijke flexijobs

  • Administratief Wonder:

Als administratief medewerker bij Eventique speel je een cruciale rol bij het coördineren en organiseren van evenementen. Van het beheren van planningen tot het ondersteunen van de projectmanagers, we zijn op zoek naar iemand die gedijt in een dynamische omgeving en oog heeft voor detail.

  • Coördinatie Expert:

Onze coördinatoren zijn de ruggengraat van onze evenementen. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, van logistieke planning tot het managen van leveranciers. Als coördinator bij Eventique ben jij degene die ervoor zorgt dat elk evenement een onvergetelijk succes wordt.

  • Onderhouds- en Logistiek Talent:

Het beheer van onze evenementenlocaties en de logistiek daaromheen is van vitaal belang voor ons succes. Als onderhouds- en logistiek medewerker bij Eventique draag je bij aan de perfecte uitvoering van onze evenementen door ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

  • Gastvrije Onthaalmedewerker:

Als onthaalmedewerker ben jij het gezicht van Eventique. Je begroet gasten met een glimlach en zorgt ervoor dat ze zich direct welkom voelen. Een vriendelijke en professionele houding is cruciaal om de eerste indruk van onze evenementen positief te beïnvloeden.

Wat bieden wij jou aan?

  • Boeiende opdrachten voor een waaier aan nationale en internationale klanten.

  • De support van een fijn team.

  • Een marktconforme beloning voor je werk.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 6 juli 2000, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.


 

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?